Fältsäljare till Lantmännen Aspen

Fältsäljare till Lantmännen Aspen

Är du en serviceinriktad
och ansvarskännande person? Vill du arbeta med relationsutvecklande försäljning? Brinner du för kundmötet och drivs av att få göra affärer samt att skapa goda relationer med dina kunder? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Som fältsäljare hos Lantmännen Aspen är du ansvarig för kunder inom ett stort geografiskt område. Dina fokuskunder är servande fackhandel, uthyrare och kedjebutiker. Du utvecklar goda affärsrelationer med varje handlare och deras anställda. Som fältsäljare har du ansvar för hela säljprocessen, vilket bland annat innebär nykundsbearbetning, mötesbokning, införsäljning, förhandlingar, uppföljning och att underhålla befintliga kundkontakter. I rollen ingår även att säkerställa skyltning av butiker, att utbilda butikspersonalen samt att driva kampanjer för distriktets kunder. Vi ser gärna att du är bosatt i Mälardalen, företrädesvis i Västerås för att ha en bra utgångspunkt för bearbetning av dina kunder. I tjänsten ingår övernattningar, (2-3/vecka) och vi ser gärna att du är ute på fält 4 av 5 dagar i veckan. Tjänstebil ingår och körkort är ett krav.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du som söker är målinriktad, lösningsorienterad och tycker om att anta nya utmaningar. Du har mycket god struktur i din planering av kundbesök och trivs att ha bilen som arbetsplats då det är ute hos kunderna du vill vara. Vi söker en person med teknisk förståelse, starkt driv, affärssinne och mycket god social förmåga. Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som fältsäljare, gärna inom försäljning av maskiner och tekniska produkter.

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att kommunicera med kunderna och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla hög kvalitet i ditt arbete. Eftergymnasial utbildning och erfarenhet från skog och trädgård är starkt meriterande.

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Aspen är en svensk världsledande producent av specialanpassade drivmedel. Varumärket Aspen erbjuder miljöanpassade bränslen för de flesta bensindrivna småmotorer inom allt från trädgårds- och skogsarbete, till båtliv och motorsport. Huvudkontoret i Hindås utanför Göteborg rymmer såväl forskning och utveckling som produktion, distribution, marknadsföring och försäljning. Aspen har cirka 50 anställda och finns representerade i 22 länder. För mer information läs mer på www.aspen.se

Låter detta intressant för dig?

Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-06-17

För information: Tomas Östman 072-5066955

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.