Servicerådgivare Västerås

Servicerådgivare Västerås

Vi söker nu en duktig servicerådgivare med ett brinnande engagemang för kundmötet. Som servicesäljare är din främsta uppgift att ge rådgivning och boka service och reparationer till våra kunder i butik, via telefon och e-post. I arbetsuppgifterna ingår även att planera mekanikernas jobb, fakturera och beställa reservdelar. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

Vi söker dig som är en driven, ansvarstagande, positiv person med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo. Datorvana och körkort B är ett krav. Meriterande är kunskaper i Kobra och tidigare erfarenhet från kundservice/försäljning.

Tjänsten avser heltid, dagtid.

Skicka CV och personligt brev till alexander.holm@landrinsbil.se.
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades för över 50 år sedan i Avesta. Bolaget har i dag ca 260 anställda och finns på fem orter i Sverige; Avesta, Eskilstuna, Lund, Västerås och Sundsvall.
Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor att hitta sitt bästa fordon - ett fordon som förenklar, förbättrar och förgyller deras liv.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.