Landrins Bil söker skadetekniker

Landrins Bil söker skadetekniker

Vi söker nu en skadetekniker med hög kvalitetsmedvetenhet och servicekänsla till vår skadeverkstad på vår anläggning i Hässlö.

Om tjänsten

Som Skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och prestigelöst team och jobba med att reparera och åtgärda krockskadade person- och transportbilar. Teamet består av 8 medarbetare som arbetar med hela processen av skadeärenden.

Placeringsort är Hässlö och arbetstiderna avser dagtid. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

Du är utbildad skadetekniker eller likvärdig utbildning
alternativt har några års arbetslivserfarenhet.

Meriterande om du har jobbat med skadearbeten.

Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning
för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.

Meriterande om du kan utföra fyrhjulsmätningar och omläggningar av fälgar/däck.

Krav på B-körkort

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna ska kunna arbeta självständigt men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö med uppsatta mål.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast, senast 5 juli 2021. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "skadetekniker".

Frågor angående tjänsten besvaras via mail av verkstadschef benny.gustavson@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby,
Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.