Landrins Bil söker fordonstekniker

Landrins Bil söker fordonstekniker

Vi söker nu en tekniker till vår verkstadsavdelning i Hälla med minst 2-års fordonsteknisk kompetens och som vill vara med och utveckla vår nya satsning med fordonsmärkena Peugeot och Citroën.

Om Tjänsten

Som fordonstekniker kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med kontroller och reparationer av Nissan och Subaru och våra nya märken Peugeot och Citroën. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår mission "nöjd kund".

Placeringsort: Västerås

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och att du besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Peugeot och Citroën är det en merit. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 7 mars 2021.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "Fordonstekniker Hälla "

Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef Alexander Holm via e-post på Alexander.holm@landrinsbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda.

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.