Landrins Bil söker bilsäljare

Landrins Bil söker bilsäljare

Bilsäljare Landrins Bil

Vill du tillhöra ett framgångsrikt team och arbeta med marknadsledande fordon? Vi söker nu en utåtriktad och proaktiv bilsäljare till vår Mercedes Benz anläggning i Hässlö, Västerås.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av hela vårt sortiment av Mercedes-Benz bilar. Du tar hand om kunderna som består av både privat och företagskunder under hela säljprocessen både i vår bilhall och ute på fältet. Vi arbetar proaktivt för att nå ut till nya kunder och nå uppsatta mål efter vår vision "nöjdkund". Vi erbjuder ett spännande säljjobb med marknadsledande produkter i en organisation med starka framtidsutsikter.

Tjänsten är heltid och tillsvidare anställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du bor i Västerås med omnejd.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du är resultatfokuserad och har förståelse för kalkyler. Du är utåtriktad och har brett nätverk i Västerås med omnejd. Du besitter god servicekänsla och är ihärdig som person. Vi ser att du är en lagspelare som bidrar till teamets framgång.Kvalifikationer:

· arbetslivserfarenhet från försäljning, gärna från b2b försäljning

· fullständig gymnasieutbildning

· mycket god svenska i tal och skrift

· goda datakunskaper och B-körkort

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, men senast 10 januari 2021.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "Försäljare Hässlö".

Frågor angående tjänsten besvaras av platschef
Emil Landrin, Emil.landrin@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.