Löneadministratör med intresse för HR

Löneadministratör med intresse för HR

Landrins Bil växer och vi söker nu dig som har erfarenhet inom löneadministration och som med en positiv och förbättringsinriktad inställning vill fortsätta arbetet med att göra Landrins Bil till en härlig arbetsplats där medarbetarna trivs och fortsätter att driva bolaget framåt!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med löneberedning, du och din kollega hanterar ca 250 löner. Du arbetar även med allmän HR-administration inom hela löneområdet samt vissa arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen vilket bland annat innebär:

  • Lönebearbetning
  • Registrering, kontroller
  • Schemaregistrering
  • Semesterberäkningar
  • Avstämningar av personalrelaterade balans- och resultatkonton
  • Avtalstolkning, kollektivavtal
  • Statistik
  • Efterrapportering till ekonomiavdelningen
  • Viss reskontrahantering

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har utbildning inom löneadministration och/eller annan likvärdig erfarenhet enligt arbetsgivarens bedömning. Du har god systemvana och hanterar MS Office programmen obehindrat och har arbetat som löneadministratör i några år. Erfarenhet från lönesystemen Agda är meriterande.

Som person har du, likt resten av Landrins, ett inre driv att få saker gjorda. Du gillar att vara en del av ett team och har god samarbetsförmåga, kommunicerar rakt och enkelt samtidigt som du är trygg i dig själv och kan vara självgående. Du arbetar proaktivt vilket gör att du kan hantera utmaningar på både kort och lång sikt samtidigt. Viktigt är att du kan vara lyhörd för företagets behov och du tycker om att jobba hands-on.

Placeringsort:
Eskilstuna alt. Västerås

Heltid/dagtid

Tillsvidare anställning

Ansökan

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "Löneadministratör". Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Frågor angående tjänsten besvaras av Ekonomichef Therese Andersson via mail therese.andersson@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil har funnits sen 1968 och har idag ca 240 medarbetare på 5 orter och 7 anläggningar. Landrins Bil är exklusiva fullserviceanläggningar i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall och Västerås. Vi är auktoriserade för Kia, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Våra varumärken är mycket starka på marknaden och vi ökar i volym varje år. Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna på marknaden, vi vill infria våra kunders förväntningar och strävar efter att vara professionella både vid försäljningstillfället och på servicemarknaden. Våra ambitioner är höga och vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.