Fordonstekniker Mercedes-Benz

Fordonstekniker Mercedes-Benz

Vi utökar vår verksamhet och söker nu en fordonstekniker för arbete med Mercedes-Benz. Som tekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och trevligt team och jobba med service och reparation av person- och transportbilar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt. Goda möjligheter till vidareutveckling finns.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad. Du har fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Mercedes-Benz är det en merit. Körkort B* är ett krav.

Skicka CV och personligt brev till arvid.karlsson@landrinsbil.se . Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information kontakta Arvid Karlsson, Verkstadschef på 021-17 00 82.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil har funnits sen 1968 och har idag ca 150 medarbetare på 4 orter och 5 anläggningar. Landrins Bil är exklusiva fullserviceanläggningar i Avesta, Eskilstuna, Lund och Västerås. Vi är auktoriserade för Kia, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Våra varumärken är mycket starka på marknaden och vi ökar i volym varje år. Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna på marknaden, vi vill infria våra kunders förväntningar och strävar efter att vara professionella både vid försäljningstillfället och på servicemarknaden. Våra ambitioner är höga och vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.