Skadetekniker

Skadetekniker

Är du på jakt efter nya utmaningar och ser en framtid på en arbetsplats och i en bransch med starka framtidsutsikter? Vi söker en skadetekniker till vårt team på vår skadeverkstad som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund". Du kommer vara en del av en familjeägd organisation och arbeta med marknadsledande produkter på vår Mercedes Benz anläggning i Västerås.

Om tjänsten

Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på fyra personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, person- och transportbilar.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Hässlö, Västerås. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning, vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön och prestationsbaserad bonus.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsten innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete och med goda förutsättningar. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Kvalifikationer
  • Du är utbildad skadetekniker eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet inom plåtarbete.
  • Meriterande om du har jobbat med skadearbeten.
  • Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem och kan utföra fyrhjulsmätningar.
  • Krav på B-körkort.
Välkommen med din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2022-10-22. Frågor angående tjänsten besvaras via e-mail av verkstadschef Daniel Pettersson daniel.pettersson@landrinsbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 300 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Administration & HR
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.