Bilsäljare

Bilsäljare

Är du vår nästa talang och nyfiken på bilbranschens utveckling och vara en del av vårt framgångsrika team? Vi söker nu en begagnad och en nybilbilssäljare till vår anläggning i Hälla, Västerås. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av marknadsledande produkter till privatpersoner och företag. Du är fokuserad på hela säljprocessen - från första kontakt till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning. Genom glädje och värme tar vi tillsammans hand om våra kunder efter vår mission "Nöjd Kund". Du kommer vara en del av utvecklingen av våra varumärken Nissan, Peugeot, Citroen, Subaru och Isuzu på den lokala marknaden.
Tjänsterna avser vår anläggning i Hälla, Västerås. Tjänsterna är tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder

Landrins Bil erbjuder ett spännande försäljningsjobb. I tjänsten ingår tjänstebil och löpande utbildningar som genomförs tillsammans med våra generalagenter. Landrins Bil värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Din profil

Som person är du utåtriktad, har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer. Du får energi av att bygga relationer och leverera kvalité. Vi ser att du har god datavana och innehar B-körkort. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Marknaden

Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Alla biltillverkare är i frammarschen till att elektrifiera sina portföljer och erbjuda elektrifierade alternativ i plug-in hybrider och elbilar. Mercedes-Benz befinner sig mitt i elektrifierings-processen och räknar 2025 med att endast sälja helelektriska bilar. Många kunder står inför valet att köpa sin första elbil och har därmed en rad frågeställningar - Finns laddstationer tillgängliga, vad krävs för att montera en laddplats hemma, hur ser ägandekostnaden ut - Det är frågeställningar som vi experter informerar kunder om och ska få de att känna sig trygga med.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag senast 2022-10-23.

Frågor angående tjänsten besvaras av platschefsansvarig Ralf Holm via e-post på ralf.holm@landrinsbil.se eller via telefon 021-382964.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.