Bilglastekniker

Bilglastekniker

Vi expanderar och söker nu en bilglastekniker till vår serviceverkstad på vår Mercedes-Benz anläggning i Hässlö. Rollen innebär främst att arbeta med att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar och transportbilar. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Som bilglastekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team. Arbetsuppgifterna består främst av att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar och transportbilar, hjälpa kunderna över disk och ta emot leveranser av glas. Rollen kan även bestå av att utföra mindre service- och reparationer av inkommande fordon. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår mission "nöjd kund".

Placeringsort är Hässlö och arbetsplatsen avser vår Mercedes-Benz anläggning.

Din bakgrund

För oss är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Som person är du öppen, social, noggrann och självgående. För att lyckas i din roll krävs att du har något års erfarenhet av att arbeta med glas/rutbyten och merit om du utbildad fordonsmekaniker. Grundläggande datavana och B-körkort är ett krav.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med tillväxt. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2022-12-18. Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av skadeverkstadschef Daniel Pettersson, daniel.pettersson@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team.

Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Kontaktperson Daniel Pettersson
Telefon 0736208880
Område Västerås
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.