Vägdriftsarbetare

Vägdriftsarbetare

Nu söker vi en ny medarbetare till vår TA-division med placeringsort Västerås!

Vår TA-division erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt produktsortiment har vi bland annat TMA-bilar, barriärer, samt allt annat avstängnings- och skyltmaterial.

Om rollen

I rollen som vägdriftsarbetare/serviceman kommer du att arbeta med leveranser och etableringar av TA-material till kunden. I uppgifterna ingår även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material. Du kommer att ha mycket kundkontakt och fungerar som en rådgivare vid val av TA-material till kunden.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och kunskap om TA-material, alternativt erfarenhet från asfalt eller drift- och underhållsarbete. Du har trafikverkets kravkurser, minst nivå 2. B-körkort är ett krav.

Du har ett stort engagemang i ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och tycker om att arbeta i grupp.

Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Stefan Svensson, Divisionschef, 0725-33 38 40,
Mer info
Kontaktperson Stefan Svensson, Divisionschef
Telefon 0725-33 38 40
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)