Arbetsledare TA

Arbetsledare TA

Är du duktig på TA och söker ett jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi söker nu en ny arbetsledare till vår TA-division i Västerås.
Vår TA-division erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt produktsortiment har vi bland annat TMA-bilar, barriärer, avstängnings- och skyltmaterial.

Om rollen

I rollen som arbetsledare kommer du att ansvara för planering och ledning av den dagliga verksamheten samt se till att uthyrning och underhåll av TA-material fungerar. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillse så att kunderna får sina leveranser av material enligt önskemål och på överenskommen tid. Du kommer att ha mycket kundkontakt och fungerar som en rådgivare vid val av TA-material till kunden. Vidare sköter du fakturering, beställningar av TA-material till depån och hanterar ordrar i vårt uthyrningssystem.

Du kommer även att upprätta trafikanordningsplaner utifrån de lagar och krav som Trafikverket och kommuner ställer. Du bidrar med viktig expertkunskap vid vårt anbudsförfarande. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara kontaktperson mot Trafikverket och kommuner.

Om dig
  • Tidigare erfarenhet av TA-material
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av vägarbete eller transportledning är meriterande
  • Trafikverkets kravkurser "Säkerhet på väg nivå 2 - 3" är meriterande
Vi tror att du är engagerad och har stor ansvarskänsla för ditt arbete. Du sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Vi värdesätter om du är strukturerad och flexibel, då arbetsbelastningen stundtals är hög.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan idag!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Stefan Svensson, Divisionschef, 0725-33 38 40,
Mer info
Kontaktperson Stefan Svensson, Divisionschef
Telefon 0725-33 38 40
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)