Nu söker vi dig som är utbildad elektriker till vår organisation i Västerås/Eskilstuna. Som elektriker på Lambertsson Sverige Glacell möts du av ett varierande arbetsområde. Du får ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter.

Om rollen

I denna roll kommer det att läggas ett stort fokus på installation av laddboxar hos privatkunder, men även hos större företag och dess anläggningar där vi idag har avtal. Vårt mål är även att vi ska växa när det gäller installation av solcellsanläggningar, vilket då faller denna roll naturligt. Du kommer att ha närhet till erfarenhetsutbyte samt stöttning i dessa fokusområden då det finns personal på plats som arbetar med utveckling och support inom dessa områden.

Arbete som du kan komma att utföra utöver ovan;
  • Installation av ID06/passersystem samt larmanläggningar
  • Installation av el, belysning och klimat
  • Energikartläggning/optimering av förbrukning på fastigheter samt byggarbetsplatser
  • Servicearbete på vår elverkstad
Resor inom regionen kan förekomma.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar och arbeta självständigt.

Krav
  • 3-årig yrkesutbildning inom el eller motsvarande
  • B-körkort
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som elektriker
BE-körkort, truckkort, liftkort samt heta arbeten är meriterande.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Henrik Lindholm
Telefon 0733 37 61 72
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (110 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.