Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Kraftpojkarna AB

Efter bildandet 2012 har utvecklingskurvan för Kraftpojkarna varit i det närmaste exponentiell och idag erbjuds både produkter och tjänster inom solkraft, laddinfrastruktur och energilagring i både Sverige, Norge och Finland. Dessutom har bolaget uppfört Nordens första Megawattpark med solföljare belägen utmed E18 på sträckan mellan Västerås och Enköping.

För att hinna med i den snabba tillväxttakten behöver Kraftpojkarna förstärkning och söker därför en vass ekonomiassistent till ekonomiavdelningen.

Dina huvudansvarområden kommer att vara leverantörs- och kundreskontra. Du ser till att leverantörsfakturorna blir konterade på rätt sätt och att leverantörerna får betalt i rätt tid. Faktureringen av kunder och kontakten med Svea ekonomi är del av arbetsuppgifterna. Du kommer att delta i arbetet med löpande bokföring samt avstämningar av framförallt bankkonton. Naturligtvis bistår du både Redovisningsekonom samt CFO vid behov. En viktig del i din roll som ekonomiassistent är att delta i arbetet med att utveckla bolagets rutiner samt att säkerställa att dessa efterlevs.

Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2018-06-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information:
I denna rekrytering samarbetar Kraftpojkarna med Dfind Finance AB. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070 - 368 18 82.

Vem söker vi:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du har minst två till tre års erfarenhet av brett arbete med ekonomi och gärna från ett mindre till medelstort företag. Du har ett systemintresse och besitter goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel. Att kommunicera väl på svenska och engelska både tal och skrift är en förutsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Med ditt personliga engagemang och förmåga att anpassa dig trivs du i ett företagsklimat som präglas av stark tillväxt. Du besitter en hög problemlösningsförmåga och med din initiativförmåga och din kommunikativa personlighet bidrar du till både företagets och din egna utveckling. Din tidigare erfarenhet och din självkännedom gör dig trygg i din roll och bidrar till din prestigelöshet - du är beredd att hjälpa till inom hela organisationen. Att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivarenKraftpojkarna är en konsultativ solgrossist, vilket betyder att vi är mer än bara en grossist. Vi erbjuder, förutom produkter och lösningar från världsledande tillverkare, också tjänster och mervärden så som projekteringsassistans, service & support, utbildningar och IT-verktyg.

Vi arbetar nära tillsammans med ett tiotal tillverkare runt om i världen. Genom att inte ha några mellanled kan mycket bra kommersiella villkor erbjudas. Detta samarbete med våra leverantörer, där kontinuerliga utbildningar inom produktnyheter, teknisk support mm är naturligt för oss, leder därmed till hög produktkompetens.

Kraftpojkarna startades 2012 och erbjuder produkter och tjänster inom området solenergi, energilagring och laddinfrastruktur. Vi verkar på marknaderna Sverige, Norge och Finland genom våra återförsäljare och partners. Vidare äger Kraftpojkarna Nordens första 1MW-solcellspark med solföljare mellan Västerås och Enköping.