Operativ inköpare till företag i Västerås

Operativ inköpare till företag i Västerås

ValueOne söker en operativ inköpare med kunskaper i materialplanering till ett fem månader långt konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen som operativ inköpare har du ansvar för materialförsörjningen mellan företagets globala leverantörer och fabriken i Västerås, vilket även inkluderar samarbete med kollegor på företagets systerfabriker i Asien och Nordamerika.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Uppföljning och bevakning av materialbrister i leverantörsledet
  • Kommunicera materialbrister med produktion och produktionsplanering
  • Förse leverantörerna med materialprognoser och beställningar
  • Mäta och följa upp leverantörernas leveransprestation och driva åtgärdsprogram mot de leverantörer som inte uppnår målen
  • Optimera lagernivåer genom effektiv materialplanering i syfte att uppnå en hög servicenivå till produktion och slutkund samt säkerställa en låg kapitalbindning
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med stor egen drivkraft och motivation som har erfarenhet från operativt inköp och planering av materialförsörjning inom industrin. Utbildning inom inköp, logistik eller närliggande områden är meriterande. För att trivas i rollen bör du ha viss taktisk kompetens och intresse för att driva åtgärdsprogram mot leverantörer och kunna hitta lösningar på uppkomna materialförsörjningsproblem. Kunskaper i operativt arbete med SAP samt erfarenhet av att analysera inköps- och logistikdata i Excel är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (24 dagar kvar)