Bli en del av ett nytt säljteam för Aktiv Skola i Västerås!

Bli en del av ett nytt säljteam för Aktiv Skola i Västerås!

Är du nyfiken på försäljning, men har aldrig vågat ta klivet dit? Vill du göra något helt nytt, eller jobbar du kanske redan idag med försäljning, men känner att det är något som fattas? Då är du välkommen till Sveriges mest unika försäljningsjobb.

"Unikt hur?", tänker du då. Som säljare hos Koncepta jobbar vi inte med sedvanlig produkt- eller tjänsteförsäljning, utan vi utbildas i att ta försäljningen ett steg längre. Vi säljer in ett mål, en dröm, en vision – en vision om ett bättre samhälle genom våra organisationers verksamhet, vilket ger ett helt annat djup och en mening med vår försäljning.

Förutom att du får utvecklas som säljare och ta ditt jobb till en annan nivå, genom rätt utbildning och kontinuerlig coachning, så får man hos oss jobba i en medarbetarfokuserad arbetsmiljö. Alla våra säljare har egna kontorsrum, men det är även stort fokus på den sociala arbetsmiljön. Och naturligtvis; man kan inte bygga den bästa säljkåren utan bra förmåner. Hög grundlön är en självklarhet, men även attraktiva provisionsmodeller tillsammans med ett belöningssystem där man kan påverka sina arbetstider. Sammanfattar vi allt detta, får vi Konceptas tre ledord: trivsel, glädje och kompetens.

Det vi letar efter just nu, är att komplettera vårt nya säljteam i Västerås med ytterligare säljkonsulter. I dagsläget har vi ett etablerat kontor sedan 30 år tillbaka med cirka 140 medarbetare i Örebro, och nu utökar vi vår verksamhet och har öppnat ett till kontor i Västerås, där vi i dagsläget har 3 stycken etablerade säljare samt en platschef. Nu gör vi en storsatsning i Västerås, och har precis flyttat in i nya, fina lokaler centralt på Hantverkargatan, och letar därmed efter fler säljkonsulter till vårt team.

Sökes dig som har en vilja och ett driv i både att lyckas och i att nå mål, men även i att skapa förändring i samhället genom att jobba för en av våra organisationer. Jobbet kräver en hög kommunikationsförmåga, vilket gör att mycket god svenska i både tal och skrift är ett krav, men även ett mod och en vilja att utmanas i sitt jobb. Meriterande ses arbetserfarenhet från försäljning och/ eller telefonförsäljning.

Som säljkonsult på vårt säljteam för Aktiv Skola kontaktar du företag via telefon för att söka sponsring till att finansiera Stiftelsen Aktiv Skolas arbete för skolan. Aktiv Skola är en stiftelse som vill skapa en bättre skola, och har valt att fokusera på områdena droger, grooming, hälsa, miljö och mobbing. Aktiv Skola erbjuder, bland annat, kostnadsfritt material kring dessa ämnen till Sveriges alla skolor, och vill du veta mer om stiftelsen kan du gå in på hemsidan www.aktivskola.org

Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstider måndag till fredag klockan 08.00-16.30, och är en tillsvidareanställning som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen. Se gärna även vår video från Örebrokontoret https://www.youtube.com/watch?v=87skRYCwdw0

Intervjuer och rekrytering sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Nina Neste
Telefon 0200-211 711
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)