Om företaget

Klara Teoretiska Gymnasium i Västerås är en relativt nystartad gymnasieskola. Här har man precis gjort sitt första läsår med lyckade resultat och inväntar nu ytterligare en årskull elever som börjar åk 1 till hösten. I nyrenoverade lokaler, och med en personalgrupp där alla är legitimerade lärare med lång erfarenhet inom skola, vill man nu utöka personalstyrkan med en specialpedagog som skall vara med och driva och utveckla elevhälsan. Skolledningen lägger redan idag stor vikt vid en god elevhälsa som arbetar främjande och förebyggande och vill spetsa detta arbete ytterligare.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att genomföra kartläggningar, skriva åtgärdsprogram och stötta elever enskilt. Men parallellt med detta kommer du att ha ett stort ansvar i att driva elevhälsoarbetet framåt tillsammans med lärare och elevhälsoteamet. Du deltar i klassrumssituationer, kan vägleda lärare och övriga kollegor samt ser vikten av att arbeta främjande och förebyggande. Du är rektorns högra hand och på sikt kan det bli aktuellt att kliva över till en roll som biträdande rektor i och med att skolan växer och blir större till elevantalet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller speciallärare med erfarenhet av arbete inom gymnasieskolan, alternativt från grundskolans senare år. Du har god samarbetsförmåga men också en tydlighet vilket underlättar för både dig och dina kollegor i ert samarbete där du i vissa sammanhang kommer att ha en ledande funktion. Utöver detta behöver du vara strukturerad då det är viktigt i skolans fortsatta jobb med att behålla och skapa nya rutiner och systematik i en växande miljö.

Du vill vara med och driva och kvalitetssäkra elevhälsan - skolans hjärta!

Tjänsten kan vara både på hel- och deltid utifrån kompetens. För att fylla ut till en heltidstjänst kan det tillkomma en del administrativa uppgifter, alternativt undervisning i ämne där du har behörighet. Detta är ett konsultuppdrag och vid rätt kandidat kan det bli en tillsvidaretjänst.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering