Säljare sökes till Västerås/Avesta!

Säljare sökes till Västerås/Avesta!

Dina arbetsuppgifter
Har du en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu efter en säljare till vår butik i Avesta med arbetsplats även i Västerås-butiken. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av butiksförsäljning samt att administrera uppgifter i butiken, försäljningen utgörs till största del av eldstäder och skorstenar till privatpersoner och hantverkare. Butikens öppettider är vardagar 10:00 – 18:00 och lördagar 10:00 – 14:00.

Dinprofil
Vi söker dig som är positiv, engagerad, noggrann och serviceinriktad. Du har god datorvana och klarar av att hålla många bollar i luften då arbetstempot tidvis kan vara högt. Tidigare butiksförsäljning och byggteknisk kunskap är meriterande och vi ser gärna att du har minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Körkort
B-kort är ett krav
BE-kort är meriterande

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är heltid tillsvidare med 6 månader provanställning.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Telefon 021-20844
Email Mejla Kaminhuset Västmanland AB
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eldabutiken.se/vasteras
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkomna till Sveriges största kaminutställning.

Vi har över 250st eldstäder i utställningen, allt från små gjutjärnskaminer till stora täljstensugnar och ca. 100 kaminer på lager för snabb leverans.

Här finner du ett stort sortiment av kaminer, kakelugnar, murspisar, täljstensugnar, vedspisar, insatser, gasolkaminer, pelletskaminer, etanolkaminer, bastukaminer, taksäkerhet och effektbrasor på el.

Vill man ha hjälp med att montera in en kamin, laga sin gamla skorsten eller kakelugn, putsa eller mura något så har vi egen kunnig personal som kan utföra arbetet.

Vi gör även kostnadsfria hembesök.

Varmt välkomna!