Truck - och traversförare till Västerås med omnejd

Truck - och traversförare till Västerås med omnejd

Nu söker vi dig som vill jobba som truck - och traversförare för en stor produktion. Har du tidigare erfarenhet av truck- eller traverskörning så tveka inte att sök.

Arbetsuppgifter
Som traversförare kommer du få en ansvarsfull roll där du på ett självständigt sätt får arbeta inom industri eller produktion. Arbetsuppgifter kan vara att plocka inne på produktionen och vara behjälplig på olika stationer med traverskörning eller som operatör.

Vem söker vi till denna tjänst?
Nu söker vi dig som har god arbetsmoral och vill utvecklas inom industri och produktion. Vi söker dig som tror på både självständighet och samarbetsförmåga. Vi kommer förutom kravet på traverskort lägga stor vikt i personlighet och engagemang, vi tror på vilja och en positiv inställning!

Krav
  • Traverskort
  • Har möjlighet att jobba 4-skift
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Truckkort
  • Tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning
  • Viss mekanisk kunskap
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.