Travers - och truckförare, se hit!

Travers - och truckförare, se hit!

Nu söker vi dig som vill jobba som travers - och/eller truckförare. Har du tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning så tveka inte att sök. Här finns det även möjligheter för dig som vill arbeta som maskinoperatör. Denna tjänst finns i både Västerås och Surahammar, beroende på var du bor och har för pendlingsmöjligheter ser vi över vilken ort som passar dig bäst.

Arbetsuppgifter
Som traversförare eller truckförare kommer du få en ansvarsfull roll där du på ett självständigt sätt får arbeta inom industri eller produktion. Arbetsuppgifter kan vara att plocka inne på lagret eller i produktionen och vara behjälplig på olika stationer.

Vem söker vi till denna tjänst?
Nu söker vi dig som har god arbetsmoral och vill utvecklas inom industri och produktion. Vi vill att du ser detaljer och att du tar eget ansvar, samt att man gör sig lyhörd och visar både självständighet och samarbetsförmåga.

Krav
  • B-körkort
  • Traverskort och/eller truckkort
  • Har möjlighet att jobba skift
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av truck- och traverskörning
  • Viss mekanisk kunskap
Arbetstider

Skifttider; Dag/Kväll. Vi har flertalet tjänster på olika avdelningar, arbetstider kan därför variera beroende på avdelning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att ansök redan nu!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.