Skiftledare med truckkort till Västerås!

Skiftledare med truckkort till Västerås!

Om jobbet:

Som skiftledare kommer du leda och fördela arbetet i produktionen enligt uppsatt plan. Tjänsten innebär stort ansvar över din arbetsgrupp, där du som skiftledare ansvarar för bland annat skyddsutrustning, produktivitet på de olika stationerna samt för överlämningen till nästa skift.

Du kommer rapportera till arbetsledare samt produktionsansvarig men även personalfrågor till HR.

Produktionen jobbar främst med truckkörning, vilket du som skiftledare också kommer göra emellanåt. Därför är det bra om du har minst truckbehörighet B1.
  Vem söker vi?

  Du kommer vara arbetsgruppens första kontaktperson vid skiftet, därför är det viktigt att du som person är hjälpsam, engagerad, flexibel och initiativtagande. Vi hoppas att du är en frisk fläkt som med din positiva inställning gärna hjälper till i produktionen med diverse truckkörningar.

  Vi söker dig med tidigare erfarenheter av ledarskap, som gärna kan tänka sig en blandad roll som ledare/truckförare. Personlighetsmässigt söker vi en jordnära och genuin ledare som tar laget före jaget.

  Arbetstider:

  2-skift (dag och kväll)

  Krav:
  • B-Körkort
  • Truckkort minst B1
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap eller som skiftledare
  • Allmänna kunskaper om hantering av farligt gods
  Meriterande
  • Utbildning kring arbetsmiljö
  • Utbildning i ledarskap
  Tillsättning:

  Omgående/enligt överenskommelse

  Om Jobzone:

  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
  Mer info
  Område Västerås
  Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (39 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.