Säljare till Trackson i Västerås!

Säljare till Trackson i Västerås!

Om jobbet:

Trackson är ett företag som arbetar med att förenkla vardagen för företag genom digitala körjournaler och GPS trackers. De är just nu i expansiv och spännande tillväxtresa där de söker nästa stjärna till deras team. Hos Trackson har du möjligheten att vara med och bygga och utveckla verksamheten framåt genom en digital framtidsresa.

Vi söker därför nu till vår kund, Trackson, en säljare som vill arbeta med långsiktiga relationer med kunder genom relationsbyggande försäljning. Denna process är en direktrekrytering där du kommer att erbjudas en anställning direkt hos Trackson som inleds med en 6 månaders provanställning.

Trackson erbjuder en arbetsplats med möjlighet till utveckling och chans till att påverka din arbetsdag. Du utvecklar och förvaltar din egen kundbas och är ansvarig för hela säljprocessen. I säljprocessen innebär det bland annat prospektering, mötesbokning, genomföra möten och driftstöd. Din första tid på Trackson består av en introduktion där du bland annat får en gedigen upplärning av erfarna säljare i deras vardag och även en gedigen utbildning av produkterna.

Trackson har en trivsam arbetsmiljö med inkludering i teamet där de tillsammans planerar in och utför roliga aktiviteter tillsammans. Ta chansen att bli en viktig del i deras härliga team!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett starkt driv, rätt inställning och ett intresse för försäljning. Vi ser gärna att du har ett sinne för struktur och planering då du själv planerar din kalender med kundbesök och liknande. I denna roll är det även viktigt att du är initiativtagande och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Vidare tror vi att du som person gillar att tävla!

Arbetstider:
Heltid, kontorstider med möjlighet att styra sina egna tider.

Krav:

B-körkort

Behärska svenska och engelska i tal och skrift

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande:

Erfarenhet av B2B försäljning.

Tillsättning:

Vid årsskiftet.

Om Jobzone:

I denna rekrytering har Trackson AB valt att använda sig av Jobzone som enda leverantör och undanbeder sig all kontakt med övriga leverantörer.

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.