Produktion i Västerås söker dig med bakgrund från bygg eller betong!

Produktion i Västerås söker dig med bakgrund från bygg eller betong!

Om jobbet:

Här har vi en varierande tjänst där du beroende på tidigare kompetens får ta del av olika arbetsuppgifter. Som industriarbetare eller produktionsmedarbetare finns det här möjligheter för dig med bakgrund inom bygg, betongarbeten eller montering att jobba fysiskt inom ditt specifika område. Här tillverkas det exempelvis betongelement, som snickare bygger du bland annat diverse formar och montörer kan exempelvis arbeta med montage av fönster. Arbetsplatsen befinner sig i Västerås.

Vem söker vi?

Vi söker dig med bakgrund inom antingen betongarbete, montering eller bygg/snickarbranschen. Du som söker tycker om att arbeta fysiskt och vill gärna ha ett varierat arbete där du får ta del av olika moment ute på arbetsplatsen. Här kommer du arbeta i ett sammansvetsat team, vilket betyder att du som person är en teamplayer och trivs i sociala miljöer.

Vi går mycket på personlighet i denna rekrytering, vi hoppas att du som söker är prestigelös, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Arbetstider:

Måndag-Fredag

Beroende på avdelning:

Kl. 04.00-13.00

Kl 05.00-14.00

Krav:
  • B-körkort
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg, montering eller betong
  • Har en positiv inställning till att arbeta fysiskt
Meriterande:
  • Truckkort
  • Övriga licenser inom diverse områden
Tillsättning:

Omgående/ enligt överenskommelse

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.