Nyexaminerad ekonom till ledande bank i Västerås!

Nyexaminerad ekonom till ledande bank i Västerås!

Om jobbet:

Här kommer du få arbeta i en varierad roll där du kommer få arbeta med både privat- och företagssidan. I denna roll kommer du få vara behjälplig jämtemot kunder med överföringar, BankID och Swish, bli företagskund/privatkund, fullmakter, köp- och sälj av fonder men även reklamationer och fakturabetalningar. Tjänsten innebär enklare service mot kunder men även ärenden som kan krävas mer noggrannhet och längre uppföljningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar samarbete och möten med människor och som vill ge bästa möjliga service. Du är en lagspelare som brinner för service och är duktig på att bygga långsiktiga relationer, samt gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara delaktig i en hållbar och digital omställning. Ett starkt självledarskap, att vara ansvarsfull och ett gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen.

Arbetstider:

Heltid, kontorstider.

Krav:
  • Högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarade som kan vara relevant för arbetsbeskrivningen
  • God datorvana
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller arbete i liknande roll på bank
Tillsättning:

September 2022.

Vi ser på denna rekrytering som en långsiktig tillsättning. Du kommer därför att bli uthyrd till kund under din 6 månaders provanställning, därefter kan du bli anställd direkt vid överenskommelse med kund att båda parter känner sig nöjda.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka gärna in din ansökan omgående.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.