Montör sökes i Västerås till stålproduktion

Montör sökes i Västerås till stålproduktion

Om jobbet:

Som montör kommer du här få arbeta med avväxlingsstål, så som balkar och pelare efter ritning. Denna roll är väldigt varierande, där du även kan få arbeta med lättare monteringar som exempelvis trappor och trappräcken. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma i denna tjänsten är bland annat svetsning och ställningsbyggnad som du även får upplärning i.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är arbetsmotiverad och har ett stort driv. Du har tidigare erfarenhet av industrin eller montering sedan tidigare och har en ambition att utvecklas ytterligare inom branschen. Som person behöver du trivas i en arbetsroll där man arbetar fysiskt och där du kan tänka dig arbeta varierat men strukturerat.

Omfattning:

Heltid, dagtid.

Krav:
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet inom montering, stålindustrin eller svets
  • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning
Meriterande:
  • Svetslicens Mig-Mag & Pinne 138 - 136 - 111 - 106
  • Heta arbeten
  • Truckkort
Tillsättning:

Omgående

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.