Flexibla konsulter sökes till kommande uppdrag i Västerås med omnejd!

Flexibla konsulter sökes till kommande uppdrag i Västerås med omnejd!

Hösten närmar sig! Jobzone söker aktivt nya konsulter som är redo att anta nya utmaningar på arbetsmarknaden. Framåt hösten kommer många av våra kunder öppna upp efter semesterstängt och välkomna nya konsulter ute på deras anläggningar.

De flesta av industrierna vi samarbetar med ligger i Västerås, Surahammar och Köping. Beroende på var du bor kan du vara aktuell för någon av dessa orter.

Vi söker dig som vill jobba inom något område nedan. Kanske har du erfarenhet av något av dessa områden?
  • Truckförare
  • Traversförare
  • Montör
  • Maskinoperatör
  • Generell industriarbetare
Vi söker dig som är flexibel och kan tänka sig arbeta inom flera olika områden, som gärna har industrivana sedan tidigare och som kan tänka sig testa på nya arbetsområden. Sist men inte minst önskar vi att du har en stark vilja och en positiv inställning för att kunna göra ditt allra bästa på jobbet!


Tillsättning


Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider

Beroende på tjänst. Oftast skifttider, så som exempelvis 2-skift eller 3-skift.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.