Erfaren truckförare sökes till Västerås!

Erfaren truckförare sökes till Västerås!

Om jobbet:

Du kommer att arbeta inom en industri som tillverkar kolprodukter och legeringar. Uppgifterna är bl.a. truckkörning inom- och utomhus, viss traverskörning kan förekomma i tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gedigen vana av att köra motviktstruck (B1) och även vana att handskas med denna utomhus. Du är inte rädd för att bli smutsig (eftersom du jobbar med kolprodukter) och besitter ett högt säkerhetstänk.

Vi söker dig som har en nyfikenhet på att alltid vilja lära sig mer, då du hos denna kund kan få ta del av fler arbetsuppgifter än enbart körning med trucken.
  Arbetstider:

  Heltid.
  Till en början jobbar man dagtid, när man kommit in i arbetet kan man gå över till 2-skift (Dag- och kvällstid) mellan måndag och fredag.

  Krav:
  • B-körkort
  • Truckkort för motviktstruck (B1)
  • Kan hantera och känner dig bekväm i en motviktstruck utomhus
  • Gillar att jobba fysiskt
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift
  Meriterande:
  • Traverskort
  • Hjullastarkort (C2)
  • Industrivana
  Tillsättning:

  Omgående

  Om Jobzone:

  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
  Mer info
  Område Västerås
  Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 4 nov 2022 (30 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.