Erfaren motviktstrucksförare för 2-skifts arbete sökes till Västerås!

Erfaren motviktstrucksförare för 2-skifts arbete sökes till Västerås!

Om jobbet:

Du kommer att arbeta inom en industri som tillverkar kolprodukter och legeringar. Uppgifterna är bl.a. truckkörning inom- och utomhus, viss traverskörning och agera maskinoperatör.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gedigen vana av att köra motviktstruck och då gärna utomhus. Du ska kunna vara flexibel och hjälpa till där det behövs inom verksamheten.

Du ska inte vara rädd för att bli smutsig och har du även erfarenhet av att köra hjullastare så är det kraftigt meriterande.

Vår kund värdesätter flexibilitet, vänlighet och lojalitet så din personlighet kommer spela stor roll i denna rekrytering.
  Arbetstider:

  2-skift (Dag- och kvällstid) mellan måndag och fredag.

  Krav:
  • Körkort
  • Truckkort för motviktstruck (B1)
  • Kan hantera och känner dig bekväm i en motviktstruck utomhus
  • Gillar att jobba fysiskt
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift
  Meriterande:
  • Traverskort
  • Hjullastarkort (C2)
  • Industrivana
  Tillsättning:

  Omgående

  Om Jobzone:

  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
  Mer info
  Område Västerås
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (37 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.