Driven och Erfaren Travers- och Truckförare i Västerås

Driven och Erfaren Travers- och Truckförare i Västerås

Vill du stå bakom spakarna och plocka stora kolli med travers och hantera gods med motviktstruck!?
Vi har ett antal arbetsamma medarbetare som kör travers som de varierar med en och annan kring-uppgift. Ett kul jobb med trevliga kollegor och en arbetsplats med en bra kultur.
Låter det intressant? Läs mer, sök tjänsten och anslut dig till gänget!

Om tjänsten
Arbetsplatsen är centralt belägen i Västerås och huserar många trevliga kollegor. Tillsammans ser vi till att logistiken med de stora objekten i hallen flyter på bra.

Arbetsuppgifter
Du kommer att köra travers och en del truck över stora ytor i syfte att förflytta stora objekt mellan olika platser. Du kommer således att spela en viktig roll i logistikkedjan som ska leda till leverans hos slutkund. Du kommer få jobba både på egen bana och även få möjligheten att utvecklas på många flera områden. Tjänsten kommer vara inomhus, man kommer även jobba med många olika områden inom industri.

Vem söker vi till denna tjänst?
Här söker vi en person som kan jobba på en egen bana men som även har känsla och förståelse för att man även befinner sig i ett arbetslag. Det krävs därför både en stark vilja att själv göra ett bra jobb men också att hitta lösningar tillsammans med andra personer omkring sig. För att lyckas med det är det bra med en stor portion social kompetens och förmåga att se vad som behöver göras. Du skall vara driven och ha viljan att skapa förbättringar och se lösningar för att kunna få dessa igenom med närmsta chef på platsen. Viktigt är också att du har en vana inom Travers-och Truckkörning.

Krav
Traverskort

Vana med Traverskörning

Truckkort, minimum B1

Vana med Truckkörning

Meriterande
D2 behörighet (terminaltruck)

Vana inom Inudstri

Vana att arbeta med maskiner

Ha en förståelse för hela kedjan i bolaget

Arbetstider
07:00 - 16:00 Måndag-Fredag

(andra tider kan föerkomma)

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)