Fabrikssnickare hustillverkning Västerås

Fabrikssnickare hustillverkning Västerås

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor.
Den största delen av det dagliga arbetet är inom produktionen av träfasaderna.
I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm.
Du kommer att omges av kollegor med bred kunskap inom området som kommer att sörja för en god upplärning under uppstarten av din anställning.

Arbetstider
Måndag till fredag mellan 07:00 - 16:00.

Krav
Du kommer att jobba i ett team som skapar framgång för varandra. På arbetsplatsen är det därför viktigt att honorera att jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra.

Meriterande
Vi har inga krav på tidigare arbetslivserfarenhet inom området, men en förutsättning för att kunna lyckas på ett bra sätt är att vara praktiskt lagd och ha ett stort intresse för träarbete och engagerat sig i byggprojekt på olika sätt.
Det råder hög orderingång och som ny medarbetare behöver du snabbt komma upp i en produktionstakt som tar projekten framåt.
  • Kunskap inom konstruktionsritningar
  • Jobbat med träarbete & spikpistol
  • Traverskort
  • Tidigare kunskap av hustillverkning
Tillsättning
Omgående/ löpande.
Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

Om Jobzone Västerås
Jobzones lokala kontor i Västerås drivs av personer med ett genuint intresse för verksamheten vilket skapar en god dynamik mellan medarbetare och ledning.

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Kompetensföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (2 dagar kvar)