HMB Västerås söker snickare - HMB Construction AB

HMB Västerås söker snickare - HMB Construction AB

Nu finns möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team! Till vår verksamhet i Västerås söker vi nu flera snickare till våra pågående och kommande projekt. Vill du komma till en arbetsplats där du får utvecklas och vara innovativ? Då kan denna tjänst vara helt rätt för dig!

I Västerås finns vi sedan 2008 och har byggt upp en avdelning präglad av hög trivsel och stort engagemang med fokus på laganda och insikt om fördelarna med att driva projekt med egen personal. Vi har väldigt låg personalomsättning och många duktiga hantverkare som jobbat hos oss länge. Vi arbetar ofta i nära samarbete med flertalet återkommande kunder i varierade projekt med tyngdpunkt mot bostadsproduktion.

I rollen som yrkesarbetare i Västerås ingår du i ett ackordslag som tillsammans med våra olika underentreprenörer arbetar i våra projekt. Vi har produktion av bostäder, industribyggnader samt ny- och ombyggnation av samhällsfastigheter.

Vem är du?

Du är en trygg och stabil person med god förmåga att jobba i grupp. Du är kreativ och har ett stort engagemang, vilket gör att du gärna kommer med idéer och förslag på hur man kan göra saker bättre. Du är en välorganiserad person med högt uppdriven ansvarskänsla.

Dina erfarenheter

Din personliga lämplighet är viktigare än din praktiska erfarenhet. Ett grundkrav är dock att du har yrkesbevis och dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom nyproduktion eller med ombyggnation. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. B-körkort, erfarenhet av att arbeta på ackord eller resultatlön samt utbildning inom arbetsmiljö är meriterande.

Vilka är vi?

Vi på HMB Construction är 330 arbetskamrater, där alla får möjlighet att bli aktieägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet och engagemang. Vi vill ha roligt och må bra under arbetstiden, därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt och nära ledarskap.

Vi anser att utveckling av våra medarbetare är det som gör vårt företag framgångsrikt. Vi har medarbetare som är engagerade och intresserade och som gärna bidrar med synpunkter och kompetens inom material- och metodval. Det gör arbetsuppgifterna mer stimulerande och utvecklande. På HMB har du även karriärs möjligheter till andra tjänster som till exempel arbetsledare. Företaget har som målsättning att 80% av rekryteringarna ska ske via internrekrytering.

Övrig information

Din ansökan vill vi ha senast den 12 augusti 2022.

Vi kommer dock att bearbeta ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Eventuella frågor besvaras av Jon-Emil Blomstedt 073-640 03 57 eller på mejl jon-emil.blomstedt@hmbcon.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Yrkesbevis
  • Kunskap inom traditionell byggproduktion
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta på ackord eller resultatlön
  • Utbildning inom arbetsmiljö
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 330 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.