Konsultchef till Mälardalen

Konsultchef till Mälardalen

VÅRT ERBJUDANDE

Inför 2023 stärker vi nu upp vårt team med en ny Konsultchef - kanske är det du?

I rollen som Konsultchef jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal. Placeringsort är Västerås men med Mälardalen som region.

Arbetsbeskrivning

Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder.

Dina kvalifikationer
 • Relevant utbildning inom personal och/eller beteendevetenskap, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av personal och/eller inom serviceyrke
 • Datorvana med mycket goda kunskaper i Google Suite
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande

Utöver relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet ser vi gärna att du även har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen.

Din profil

För att lyckas i denna roll har du sinne för relationsskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra globala värderingar som är; Extreme Ownership, Innovation, Highest Standards, Hands on, Bootstrapping, Analytical, Communication

Om oss
  Jobandtalent är en av de större växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Jobandtalent är medlem i Almega, Kompetensföretagen och har kollektivavtal med samtliga LO-förbund och Unionen.

  Ansökan

  Jobandtalents rekryteringsprocess är kompetensbaserad. För oss är det viktigt med en fördomsfri rekrytering, därför ber vi dig att inte bifoga något personligt brev. Detta för att främja objektiviteten i rekryteringarna.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Västerås
  Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (25 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:

  Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
  Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/