Jobba som montör inom lackeringsindustrin

Jobba som montör inom lackeringsindustrin

VÅRT ERBJUDANDE

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha högt uppsatta mål? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent flertal montörer till kund i Västerås. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och mångsidig i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som montör kommer du att:
  • Arbeta med montering av såväl stora som små komponenter
  • Jobba med varierande moment
  • Förarbeta innan målning, exempelvis maskera
Tjänsten är på heltid i Västerås. Arbetstiderna kan komma att variera det är därför viktigt att du för denna tjänst känner dig flexibel kring schemat och är öppen för både ständig dag såväl som 2-skift.

Dina kvalifikationer

Vi på Jobandtalent söker dig som har
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Tillgång till egen bil
MERITERANDE

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som montör och arbete inom industrin. Vidare är det även meriterande ifall du innehar något av följande
 • Truckkort A1-4 och B1-4
 • Traverskort
DIN PROFIL

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du håller ordning och reda, då det är förväntat utav av dig att ha en ren och strukturerad arbetsyta.

Om kunden

Kunden är ett expansivt, svenskt och välkänt företag som verkar inom måleriindustrin. De arbetar huvudsakligen med målning och lackering till andra typer av industrier. Vår kunds lokaler återfinnes på flera platser, bland annat i Västerås.

Om oss

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/