Jobba som däckskiftare i Västerås

Jobba som däckskiftare i Västerås

VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker just nu efter dig som vill jobba som däckskiftare under hösten 2022 i Västerås. Tjänsten passar dig som har ett intresse av fordon och gärna blir en arbetslivserfarenhet rikare. Arbetet som däckskiftare är säsongsbaserat och därav tidsbegränsad till 5 veckors heltidsarbete. Som däckskiftare jobbar du med ett team av kollegor som tillsammans hjälper kunder med byte från sommar- till vinterdäck inför den kommande vintersäsongen.
 • Arbetstider är varierande mellan 7-17
 • Start runt v.41 och pågår cirka 5 veckor framåt
ARBETSBESKRIVNING

Som däckmontör är dina primära arbetsuppgifter att genomföra däckbyten åt vår kunds kunder. Utöver detta kan tjänsten även innefatta hantering av däckhotell, då kunder har möjlighet att lagra sina däck i vår kunds lokaler. Tjänsten kan också innefatta en del kundkontakt där du kan behöva vara behjälplig med att besvara frågor.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så ser vi gärna att du:
 • Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
 • Är ansvarsfull och effektiv.
 • Har en hög servicenivå.
 • Trivs med fysiskt tungt arbete.
 • Kan arbeta självständigt då du i rollen kommer ha kontakt med både kollegor och kunder.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Manuellt B-körkort är
 • God förståelse för svenska i tal och skrift
MERITERANDE
 • Erfarenhet av liknande arbete sen innan
 • Utbildning inom fordon
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/