Fastighetstekniker till Västerås

Fastighetstekniker till Västerås

VÅRT ERBJUDANDE

Som Fastighetstekniker på Pema Partner kommer du främst att arbeta med fastighetsförvaltning, reparationer och inre skötsel.
Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag.

Arbetsbeskrivning
Som Fastighetstekniker kommer du att lägga störst fokus på fastighetsförvaltning, reparationer och inre skötsel. Du kommer att dokumentera genomfört arbete i verksamhetssystemet och hantera felanmälningar samt andra inkommande ärenden.

I rollen ingår även att sköta den dagliga förvaltningen och vidta nödvändiga åtgärder i form av reparationer och förbättringar. Tjänsten är på heltid.

I jobbet ingår till exempel att:
utföra enkelt tekniskt underhåll i fastigheter utföra systematiskt brandskyddsarbete åtgärda fel och reparera i lokaler och allmänna utrymmen svara på frågor från kunder.


KVALIFIKATIONER


För att söka den här tjänsten bör du ha en utbildning eller likvärdig erfarenhet inom teknik/fastighetsskötsel och innehar kompetens inom fastighetsteknik.
Utöver det ser vi att du har vana av reparationer och inre skötsel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av fastighetsservice, servicearbete och drifttekniskt arbete i fastigheter. En viktig egenskap är att du har en stark vilja att lära och en förmåga att skapa goda relationer med Pema Partners kunder och samarbetspartners.


ERBJUDANDE


På Pema Partner erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Ansökan

Vi har för avsikt att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person till arbetslaget, därav kommer arbetet med rekrytering ske löpande - och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du att det är en tjänst för dig ser vi gärna att du söker redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent