Driftchef till Pema Partner Västerås

Driftchef till Pema Partner Västerås

Vårt erbjudande

I rollen som driftchef kommer du att ansvara för den dagliga ledningen av din arbetsgrupp på ett 10-tal personer. Pema Partner har som ambition att växa i närområdet och ditt ansvar är att planera och leda arbetet, sköta den dagliga driften, både gällande kostnad och personalansvar samt utveckla och etablera Pema Partner Västerås som den självklara samarbetspartnern på marknaden.

Det är till dig våra kunder skall vända sig till, därav ser vi att du är en person som trivs med social kontakt och ständigt strävar efter att hålla högsta möjliga servicenivå. Det är du som är spindeln i nätet och gör att verksamheten fortsätter att växa.

Vi erbjuder dig en omväxlande arbetsplats med möjlighet till karriärutveckling inom Pema Partner, vi tror att frihet under ansvar är ett vinnande koncept.

Rollen innebär:
 • Planering, ledning och uppföljning av det dagliga arbetet.
 • Ekonomiskt ansvar för tilldelat ansvarsområde.
 • Ansvar för att uppnå mål inom kvalitet, miljö & arbetsmiljö.
 • Arbeta för att nå uppsatta mål för kund & medarbetarnöjdhet.
 • Kontinuerligt stötta och motivera dina medarbetare.
Kvalifikationer

Du har minst treårigt gymnasium inom anläggning, teknisk drift, trädgård eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års yrkeserfarenhet av arbete med teknisk drift & underhåll av fastigheter och förståelse och kunskap i planerat och felavhjälpande underhåll. Vidare ser vi att du har följande:
 • Erfarenhet av ledarskap sedan tidigare
 • Erfarenhet av att arbeta med budgetansvar
 • B -körkort
 • God datavana och uttrycker dig väl i både tal och skrift
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta administrativt sedan tidigare
 • Tidigare erfarenhet av arbete med drift och underhåll av gatu- parkskötsel, vinterberedskap samt godkänd besiktningsman av lekplatser är meriterande
Din Profil

För att lyckas i rollen som driftchef är det viktigt att du besitter goda ledaregenskaper, är bra på att kommunicera, är tydlig, drivande samt sälj- och affärsinriktad. Du är prestigelös och tror på ett teamorienterat arbetssätt för att nå bästa resultat. Vi söker dig som är intresserad av våra kunder och medarbetare. Någon som kan se och möta våra kunders behov samt utveckla och stötta våra medarbetare. Det är viktigt att du är social samt har förmåga att bidra till en öppen och förtroendeingivande dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en driven och tydlig ledare som drivs av att vara affärsmässig.

Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella, och där har du en avgörande del. Utöver detta förutsätter vi att du har lätt att identifiera dig med våra värdeord: PÅLITLIG, ENGAGERAD och LÖSNINGSORIENTERAD.

Om Oss

Vi är ett företag som fortsätter att växa och utvecklas, ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via våra fyra verksamhetsområden: Fastighetsförvaltning, Arenaservice, Utemiljö och Ventilationsteknik. Med lång erfarenhet, expert kompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent