Projektledare

Projektledare

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar söker vi nu efter en Projektledare för ett konsultuppdrag.
Som Projektledare har du ett ansvar för dina projekt och leder dessa framgångsrikt och effektivt från start till mål. I rollen har du ansvar för att göra prioriteringar utifrån projektets förutsättningar och att säkerställa att projektplanen och budgeten följs. Du sätter dig in i och lär känna våra kunders verksamheter och organisationer och är en trygg partner på vägen i deras IT-transformation. Du kommer att ha stora kontaktytor såväl internt som externt och du är van vid att kommunicera med ledningsgrupper, verksamheter, tredje parts leverantörer och tekniska grupperingar. Du kommer att jobba tillsammans med arkitekter, tekniker, säljare och tjänste-ägare för att säkerställa projektleveransen. Du sätter själv ihop ditt unika team inför varje projekt och tillsammans säkerställer ni att ni har rätt förutsättningar för att ta hand om kundernas IT-miljö på bästa sätt.

Kvalifikationer
  • Du har flera års erfarenhet av Projektledning, med fördel från ett leverantörsperspektiv.
  • Du har erfarenhet av projektstyrningsmetodik som till exempel PPS.
  • Du har erfarenhet av att samordna IT-leveranser och har goda kunskaper om moderna projektmetoder och utvecklingsmodeller.
  • Du har ansvarat för budget och tidplan samt rapportering till styrgrupp.
  • Du är flytande i svenska, såväl tal som skrift.
  • Du har goda kunskaper i engelska.
  • Meriterande om du är certifierad inom Scrum och/eller SAFe.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Projektledare så ser vi att du har goda ledar- och kommunikationsegenskaper med en förmåga att organisera och prioritera arbete, bygga effektiva team och skapa förtroende. Du är flexibel, har ett självledarskap och förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Det är också av ytterst relevans att du kan fatta självständiga beslut och ta ansvar för att nå deadlines.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa under 6 månader med möjlighet till överrekrytering. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Västerås. Du kommer sitta på vår kunds kontor i Västerås med möjlighet till att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan annonsen löper ut. Sökord: Projektledare, Projektledare IT, Projektledning, Project Manager
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxt resa. Kunden är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Här jobbar man med att säkerställa att alla är drivna, lyhörda och relevanta i leverans.