Inköpare (operativ)

Inköpare (operativ)

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom maskinbranschen letar vi nu efter en Operativ Inköpare med placering i Västerås. Vi tror att du är i början av din karriär som Inköpare, du vill utvecklas och ser en framtid inom området. Som Operativ Inköpare sköter du de dagliga inköpen med redan upphandlade leverantörer. Du följer upp, gör avrop och skaffar fram rätt material. Du bevakar även leveranser, hanterar reklamationer, ansvarar för lageroptimering och säkerställer att ni får era inköp i tid. Mycket av den dagliga kommunikationen kommer att ske via telefon och e-post, med leverantörer både i Sverige och utomlands. Det kan även förekomma resor i arbetet. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Kvalifikationer

Du har minst 1-2 års erfarenhet som inköpare, gärna i en Operativ roll
Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift
Du kan arbeta både självständigt och i team med goda resultat
Det är meriterande om du har fullständiga kunskaper i MS Office
Det är meriterande om har erfarenhet från SAP

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Operativ Inköpare krävs det att du har känsla för rätt prioriteringar och förmåga att vara tydlig i kommunikationen om vad som behöver göras. Att du är både resultat- och lösningsorienterad är en självklarhet, då du tillsammans med våra leverantörer och andra funktioner i företaget kommer att behöva förhandla om lösningar för att nå resultat.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start senast 2022-06-01, gärna tidigare om möljligt, och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2022-12-30 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

Sökord: Operational, Buyer, Operativ, Inköp, Inköpare, Västerås, SAP, Purchaser, Upphandlare
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Det här uppdraget som Operativ Inköpare kommer att utföras hos vår populära kund i maskinbranschen med placering i Västerås. Distansarbete sker genom överenskommelse med vår kund.