Marknadsassistent

Marknadsassistent

VARFÖR VI KOMMER GILLA DIG

Du älskar att jobba med marknadföring, både skriftligt och visuellt. Du är kreativ, det flödar idéer ur dig och du tar gärna egna initiativ. Du har ett högt driv och du älskar att testa och lära dig nya saker.
Du gillar att samarbeta med andra och att stötta andra i deras arbete. Du har erfarenhet inom retail och därmed har du alltid det kommerciella tänket och kundfokuset med dig. Du har ett gott öga för dekor, och vill gärna jobba med det. Du har även erfarenhet, eller åtminstonde ett stort intresse av marknadföring, sociala medier och events.

Du har kunskap inom:
  • Adobe InDesign och Photoshop obehindrat
  • marknadsföring genom sociala medier
  • MS Office 365

EN DAG I DITT LIV MED OSS
Som marknadsassistent hos oss är din roll som en viktig förlängd arm till det team som driver och utvecklar Erikslund Shopping
Center. Din uppgift är huvudsakligen att stötta inom marknadsföring, men du kommer även få stötta inom andra områden för att driva och utveckla verksamheten framåt.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara:
Delta i planering och genomföring av events sköta hemsidan och instagram planera och sätta upp dekor
skapa och trycka affischer organisera och planera inför möten delta i olika projekt

I den tjänsten kommer du att vara baserad i Erikslund Shoppingcenter i Västerås, med ett nära sammarbete med vår Marknadschef.
Din närmaste chef kommer vara Josefin Hallencreutz, Meeting Place Manager.
Tjänsten är ett vikariet och kommer vara t.o.m. augusti 2021.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Ingka Centres skapar mötesplatser där människor kan mötas, uppleva och interagera, om och om igen. Tillsammans med IKEA och andra partners skapar vi ett komplett erbjudande för våra kunder och besökare, en miljö där de många människorna kan shoppa, äta, umgås och uppleva saker tillsammans. Vi driver idag mer än 40 mötesplatser i 14 länder tillsammans.
Läs mer om våra planer här: www.ingkacentres.com.

Som Marknadsassistent är du en del av det team som består av 7 personer gemensamt arbetar ni för att skapa lyckade upplevelser och förutsättningar för både teamet, våra partners, våra kunder och besökare!

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA AN!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Josefin Hallencreutz på josefin.hallencreutz@ingka.com.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att hörs av dig till Clara Dellgren på clara.dellgren@ingka.com.

Sista ansökningsdag är den 5e april.
Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, vi behandlar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.ingka.com/
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (1 dag kvar)