Försäljningsingenjör/KAM Norra Europa till globalt verkstadsbolag

Försäljningsingenjör/KAM Norra Europa till globalt verkstadsbolag

Försäljningsingenjör Wear application - Hyperion Materials Technology

Brinner du för affärsutveckling och för att skapa långsiktiga relationer? Är du tekniskt lagd eller ingenjör i grunden? Är du lösningsorienterad? Tycker du om att spendera mycket av din arbetstid på resande fot både inom och utanför Sveriges gränser? Då kan du vara Hyperions nya Wear Parts Applications Sales Engineer! Hyperion levererar avancerade slitstarka verktyg, applikationer och komponenter i hårda och superhårda material.

Vi söker nu, för Hyperions räkning, en KAM/säljare av specialanpassade komponenter och verktygsämnen där styrka och motstånd mot högt tryck, höga temperaturer, korrosion och slitage är kritiska. Hyperion tillverkar skräddarsydda slitstarka komponenter och erbjuder skräddarsydda tjänster och kompetensutveckling för sina applikationer för olika företag och deras behov av dessa produkter.

Profil
Vi kommer att lägga stor vikt vid din förmåga att skapa långsiktiga relationer, din tekniska kompetens och din förmåga att se lösningar på kundernas behov. Har du även kunskap inom området för hårda och superhårda material så är det så klart meriterande.

Placering
Du kan bo var som helst i Sverige med möjlighet till hemmakontor om du inte bor i Stockholm med omnejd. Hyperions kontor i Sverige ligger i Västberga, Stockholm. De flesta av Hyperions kunder i Sverige är belägna från Stockholm och nedåt. Du kommer också att jobba i övriga Norden och norra Europa till viss del.

Du erbjuds
  • Fast lön plus bonus.
  • Tjänstebil
  • Bra villkor
  • En internationell miljö
Läs mer om tjänsten: https://infinityhr.workbuster.com/jobs/165747-hyperion-sweden-wear-applications-sales-engineer

Kontakt Infinity HR är Hyperions rekryteringspartner. För frågor angående rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Anton Fredriksson på Infinity HR, Tel 070-3115159.

Ansök via formuläret nedan och vi önskar att få ditt CV och personliga brev skrivet på engelska.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infinity HR är ett rekryterings- och konsultbolag som har en enkel filosofi. Vi tror på rätt person, med hårdast pannben till rätt position! I alla rekryterings- och search-processer vi gör är vårt jobb att identifiera kandidater som har rätt mind-set, energi, driv, vision och värdegrund!