Produktionsnära tjänsteman

Produktionsnära tjänsteman

Vill du arbeta som produktionsnära tjänsteman? Då kan du läsa vidare!

Vi behöver fler tjänstemän! IndustriQompetens har ett starkt varumärke inom regionens industri med ca 100 personer i arbete hos olika kunder. Vi står för kvalitet och värdeskapande och har i 20 år byggt en stabil plattform där vi brinner för att hålla regionens industriproduktion igång med hög produktivitet.

Fler och fler av våra kunder behöver stärka upp på tjänstemannasidan. Eftersom vi levererar duktiga väl kvalificerade medarbetare på kollektivsidan är det naturligt för våra kunder att vända sig till oss när dom får behov av produktionsnära tjänstemän. Vi letar därför ständigt efter nya tjänstemän, främst inom:
  • Produktionsteknik
  • Inköp
  • Lager och Logistik
  • Kvalité
Vi vill nu hjälpa våra kunder att även säkra sin produktivitet genom att erbjuda tjänstemän på samma grunder som vi idag erbjuder andra tjänster - med hög kvalitet, professionell service och djup kunskap. Har du erfarenhet inom något av dessa områden, eller andra intressanta områden, så tveka inte att söka en av dessa tjänster.

Vad kan vi erbjuda dig?

IQ är ett industrifokuserat bolag som ägs av några stora industribolag. Vi har trygghet och stabilitet i våra affärer, har en stabil grund på kollektivsidan, och vill hjälpa till mer även på tjänstemannasidan.
Tjänsterna är ute hos någon av våra kunder i regionen.
Vi förväntar oss att du kommer att:
  • Erbjuda ett tillskott hos kunden
  • Vara stabil i dina kunskaper
  • Vilja utveckla kunden och deras verksamhet
Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och med en bakgrund och erfarenhet inom relevanta områden.
Du har vana vid de vanligaste Office-programmen och är inte främmande för att arbeta i olika affärssystem. Du behärskar svenska utan problem och är bekväm med att tala och skriva engelska.
Du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat framåt. Som person är du prestigelös och kommunikativ och trivs med mycket kontakter.

Intresserad?

Vi hanterar ansökningar löpande vartefter de kommer in. Vi gör ingen skillnad på sökandes bakgrund eller identitet, utan bedömer alla på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Känner du dig sugen på denna utmaning tycker vi du ska ansöka så snart du kan! Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring dessa tjänster är du välkommen att kontakta vår VD Mathias Lewén eller HR-ansvarig Anders Florinus.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av INDUSTRIQOMPETENS
Sista ansökningsdag 30 nov (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.