Montörer i hela regionen

Montörer i hela regionen

Vi behöver ännu fler duktiga montörer!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett arbete som industrimontör hos flera kunder i hela regionen. Du kommer arbeta med olika typer av montage. Arbetet kräver att du är noggrann samtidigt som det är viktigt att du kan prestera i den takt som förväntas.

Om tjänsterna

Vi behöver förstärka vår egen personal med duktiga montörer. Du kommer vara anställd hos oss men din arbetsplats kommer att vara ute hos någon av våra kunder i regionen. Våra kunduppdrag varierar i tid allt från några månader till flera år. Vi söker nu ett flertal montörer som främst kommer arbeta 2-skift men andra former kan också förekomma.

Om kunderna

Du kommer arbeta hos någon av våra kunder i västra Mälardalen. Då våra kunder har olika typer av produktion är det viktigt att du är öppen för förändringar.

Personliga egenskaper

Vill du jobba inom industrin med alla dess möjligheter till egen utveckling är detta jobbet för dig. Vi lägger stor vikt vid din personliga profil därför söker vi dig som är noggrann med god samarbetsförmåga då du kan komma att ingå i ett arbetslag runt en montagelinje. Du bör tidigare ha arbetet med mekaniskt montage inom industrin. Är du tekniskt lagd med intresse för teknik är det mycket bra

För rätt person kan denna tjänst innebära en tillsvidareanställning antingen hos IQ eller något av våra kundföretag. Då våra kunder är spridda i regionen behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början. Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.

Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver! Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på IQ och hur det är att arbeta hos oss. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.