Kyltekniker

Kyltekniker

Söker Självgående kyltekniker

Tågindustrin är i ständig utveckling och därav i ständigt behov av personal med rätt kompetens och kunskap. Arbetsplatsen kommer att variera i regionen mellan Västerås- Enköping- Stockholm. Arbetstid är oftast belagd på kvällstid eftersom tågen då är inne på sina depoer, men även dagtid kan förekomma.

Kvalifikationer

För att vara en självgående kyltekniker krävs gedigen kunskap, minst 3 års erfarenhet från yrket. Då denna tjänst är föränderlig och därmed kan innebära en del ensam jobb krävs det även att du är allmänt händig. I tjänsten som kyltekniker förekommer en del resande och därför är det krav på B-kort.
Meriterande är om du innehar certifiering samt en del el-kunskap att kunna påvisa vid exempel arbetserfarenhet eller intyg. Det är även meriterande om du har erfarenhet av hård lödning.

Profil

För att trivas i denna tjänst bör du som person vara trygg i dig själv men även i dina kunskaper. Du har ett serviceinriktat arbetssätt och tycker det är givande att träffa människor men även drivs av att lösa problem. Ansvarstagande och struktur ses som en förutsättning då du ska kunna planera ditt arbete själv.

Om IndustriQompetens

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.