Elmontörer sökes till IndustriQompetens Mälardalen AB

IQ förser industrin med kompetent personal, genom både uthyrning och rekrytering. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa. Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Mälardalen. Vi fortsätter växa tillsammans med våra kunder och söker nu fler duktiga Elmontörer.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår personal med flera erfarna montörer med el-bakgrund. Arbetet som elmontör innebär montage av elektrisk utrustning samt till viss del mekanisk montering. Du kommer i huvudsak arbeta med att installera komponenter i elskåp, men även mekanisk montering kan förekomma. Det är montering efter ritningar och mekaniskt arbete, t.ex. i form av att bocka kopparskenor mm.

Om tjänsten

Vi behöver förstärka vår egen personal med fler duktiga elmontörer. Du kommer vara anställd hos oss men din arbetsplats blir hos något av våra kundföretag i Västra Mälardalen. Tjänsten är på heltid med framför allt dagtid men olika former av skiftgång kan också förekomma.

Om kunden

Du kommer att arbeta som montör hos något av våra kundföretag i regionen.

Din kompetens

Vi söker dig med erfarnehet och gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation, styr/regler eller liknande.

Du behöver kunna läsa elschema och ritningar. Vana av att arbeta med förbindningsschema, förbindningstabell och kretsschema är krav för denna tjänst.

Vi ser gärna att du har körkort och truckkort. Svenska är ett krav och engelska är meriterande.

Du har goda kunskaper i elsäkerhet.

Din bakgrund

Du har troligen erfarenhet av montage av kopplingsutrustning och du behärskar både kretsschemaläsning och ritningsläsning.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört.

Du är social, positiv och driven. Du bör vara stresstålig.

Är du tekniskt lagd eller har bakgrund inom teknik är detta mycket meriterande.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.