Duktiga industriarbetare

Duktiga industriarbetare

Duktiga industriarbetare

Vi är ständigt i behov av erfarna och engagerade industriarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med produktmontering och industriarbete. Du kommer ofta ingå i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom montering, övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truck-och traverskörning.

Vi ser gärna att du har tidigare industrierfarenhet och att kvalitet samt nogrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.

Om tjänsten

Du kommer troligen att arbeta i 2- eller 3-skift men andra former kan också förekomma.

Personliga egenskaper

Du bör ha tidigare erfarenhet av industriarbete och känna ett stort engagemang för ditt arbete.

Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och känner att du alltid vill göra ditt bästa och jobbar hårt för att samarbetet i gruppen skall fungera.

Att Du kan läsa och tolka ritningar ser vi som ett plus.

Vill du jobba inom industrin med alla dess möjligheter till egen utveckling är detta jobbet för dig. Vi lägger stor vikt vid din personliga profil därför söker vi dig som är noggrann med god samarbetsförmåga.

Du behöver vana från industriarbete. Är du tekniskt lagd med intresse för teknik är det mycket bra.

Har du truck- och traverskort och erfarenhet av hanteringen är det meriterande.

Då vi är ett mansdominerat företag ser vi gärna fler sökande tjejer.

För rätt person kan denna tjänst erbjuda en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Villkor

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till. Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är mer än hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på IQ och hur det är att arbeta hos oss. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.