Underhållstekniker

Underhållstekniker

IQ förser industrin med kompetent personal, genom både uthyrning och rekrytering. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa. Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Mälardalen.

Vi och våra kunder växer och söker nu Underhållstekniker.

Om tjänsten

Vi söker nu flera Underhållstekniker för arbete till flera av våra kundföretag i regionen.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med både förebyggande underhåll och avhjälpande reparationer på produktionsutrustningar.

Det är mycket mekaniskt reparationsarbete varför du behöver ha goda kunskaper inom mekanik och gärna hydraulik. Har du dessutom elkunskaper är det meriterade.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande med service och reparationer av maskiner.

Andra typer av arbeten kan också förekomma.

Om kunden

Våra kunder arbetar inom tillverkningsindustrin främst kring Västerås, Köping, Arboga och Eskilstuna.

Din kompetens

Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin med ett intresse för teknik.

Du kan läsa ritningar och förstår sambanden inom mekanik och hydraulik.

Du är service- och lösningsinriktad, vilket är viktigt inom en serviceorganisation.

Du bör ha svetskunskaper. Har du även kunskaper om transportörer och transportband är det bra.

Truck- travers- och lyftkort kommer du ha nytta av.

Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt då de flesta manualer och ritningar är på antingen svenska eller engelska.

Du måste kunna hantera frihet under ansvar då du själv disponerar din tid med främst flexibel 7-16, men även skiftgång kan förekomma beroende på arbetsplats.

Din bakgrund

För att klara arbetsuppgifterna tror vi att du tidigare har arbetet på t.ex. en serviceavdelning antingen som resande reparatör eller med andra liknande uppgifter.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört. Du är social, positiv och driven.

Du bör vara stresstålig.

Du ska gilla nya utmaningar och omväxling i arbetet.

För rätt person kan denna tjänst resultera i en tillsvidareanställning antingen hos kunden eller IQ.

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos kunden eller IQ. För rätt person kan en tillsvidareanställning vara aktuell redan från början.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

Stämmer ovan in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se. Urval sker löpande varför det är viktigt att inte vänta med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.industriqompetens.se
Sista ansökningsdag 8 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.