IQ förser industrin med kompetent personal, genom både uthyrning och rekrytering. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa. Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Mälardalen.

Vi fortsätter växa och söker nu fler duktiga Elmontörer.

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka vår personal med flera erfarna montörer med el-bakgrund.

Arbetet som elmontör innebär montage av elektrisk utrustning samt till viss del mekanisk montering. Du kommer i huvudsak arbeta med att installera komponenter i elskåp, men även mekanisk montering kan förekomma. Det är montering efter ritningar och mekaniskt arbete i form av att bocka kopparskenor mm.

Om tjänsten
Vi behöver förstärka vår egen personal med fler duktiga elmontörer. Du kommer vara anställd hos oss men din arbetsplats blir hos något av våra kundföretag i Västra Mälardalen.

Tjänsten är på heltid med framför allt dagtid men olika former av skiftgång kan också förekomma.

Om kunden
Du kommer att arbeta som montör hos något av våra kundföretag i regionen.

Din kompetens
Vi söker dig med erfarnehet och gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation, styr/regler eller liknande.

Det är önskvärt att du har arbetat med att bygga ställverk och elskåp/paneler.

Du måste kunna läsa elschema och ritningar. Vana av att arbeta med förbindningsschema, förbindningstabell och kretsschema är krav för denna tjänst.

Vi ser gärna att du har körkort och truckkort.

Svenska är ett krav och engelska är meriterande.

Du har goda kunskaper i elsäkerhet.

Din bakgrund
Du har troligen några års erfarenhet av montage av kopplingsutrustning och du behärskar både kretsschemaläsning och ritningsläsning.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört. Du är social, positiv och driven.

Du bör vara stresstålig.

Är du tekniskt lagd eller har bakgrund inom teknik är detta mycket meriterande.

Du ska gilla nya utmaningar och omväxling i arbetet.

Då våra kunder är spridda i regionen behöver du körkort och tillgång till bil.

Villkor
Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ. För rätt person kan en tillsvidareanställning vara aktuell redan från början.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

Stämmer ovan in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se. Urval sker löpande varför det är viktigt att inte vänta med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.industriqompetens.se
Sista ansökningsdag 8 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.