Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Västerås

Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Västerås

Imperia Fastigheter:

Imperia Fastigheter är ett framgångsrikt fastighetsbolag i Västerås vars affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i Västerås, med kvalitet och hög service som kännetecken. I koncernen ingår 17 bolag där större delen av bolagen har anknytning till fastigheter. Imperia Fastigheter har ett samlat fastighetsvärde på ca 1 miljard, på Imperia Fastigheter jobbar 20 personer där merparten arbetar aktivt i våra byggprojekt.

Vårt kontor ligger i centrala Västerås med utsikt över Svartån och Stadsparken i en av Västerås vackraste byggnader "Sundinska Huset". Stort fokus när vi byggde våra nya lokaler låg på att skapa en stimulerande arbetsmiljö att trivas i.

Nyligen lanserade Imperia Fastigheter konceptet "House of Imperia"
Framtidens hyresrätter redan idag; House of Imperia är ett koncept där miljötänk och teknik ligger i framkant. Ett klimatsmart boende med hög standard och fokus på livskvalitet. Imperia Fastigheter har med 20 års erfarenhet av bostadsbyggande valt att skapat ett toppmodernt och smart hyreshus med extra allt.

Imperia Fastigheter blev i höstas tilldelad Stora Näringslivspriset i Västerås för sitt arbete att reformera hyresrätten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är drivande, lösningsorienterad, prestigelös och bidrar till ett positivt klimat. Du har förmågan att både samarbeta och arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är systematisk, noggrann och strukturerad.

Du har mycket god datorkunskap, främst i Excel. Du har även lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi samt relevant yrkeserfarenhet.

Som redovisningsekonom hos oss utför du varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden består av hantering av leverantörsfakturor och betalningar, kontoavstämningar, löpande bokföring, moms, hyresavisering och allmän administration.

Arbetsuppgifterna kan även innefatta att vara vid bokslut, momsredovisning, projektuppföljning, periodisering och rapportering av nyckeltal.

Vi uppmuntrar kompetensutveckling och ser det som viktig i den personliga utvecklingen.

Kommer du långväga ifrån och är i behov av bostad så löser vi självklart det, vi är ju ett fastighetsbolag med många bostadsfastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

· Sköta löpande redovisning, månadsavstämningar och årsbokslut

· Delta i och driva delar av budgetarbetet

· Hantera skattedeklarationer och avgifter

· Rapportering och uppföljning

· Hyresavisering allmän administration

· Löner

· Vara delaktig i koncerngemensamma IT projekt på ekonomisidan

· Ta fram rapporter och genomföra ett visst analysarbete

· Föreslå och ta fram nya rutiner och arbetssätt

· Enklare arbete med sociala medier och hemsida

· Vanligt förekommande arbetssysslor på ett fastighetsbolag

Din profil

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning eller revision. Rollen kräver minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vidare har du ett genuint redovisningsintresse där du håller dig regelbundet uppdaterad gällande lagar och regler kring redovisningsprinciper. Du har goda kunskaper i Excel och är en van användare av affärssystem. Det krävs att du har goda kunskaper i Officepaketet samt mycket goda svenska kunskaper i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Briljant och Visma lön/administration.

Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är självgående med mycket eget driv. Då arbetet ofta innebär att du håller på med flera uppgifter samtidigt är det viktigt att du kan fokusera och prioritera. Vidare har du lätt att sätta dig in i nya uppgifter och ta dig an utmaningar.

Övrig information

· Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Västerås.

· Sista ansökningsdag är 2019-02-28 men du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

· Anställningstyp: Heltid

· Ansökan skall mailas till info@imperiafastigheter.se innehållande CV och personligt brev
Mer info
Kontaktperson Alexandra Alfredsson
Telefon 021-4484900
Email Mejla Alexandra Alfredsson
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.imperiafastigheter.se
Sista ansökningsdag 28 feb (7 dagar kvar)