Ekonomiansvarig/redovisningsekonom till framgångsrikt Fastighetsbolag i Västerås

Ekonomiansvarig/redovisningsekonom till framgångsrikt Fastighetsbolag i Västerås

Ekonomiansvarig/redovisningsekonom till framgångsrikt Fastighetsbolag i Västerås

Är du en driven positiv redovisningsekonom som söker nya utmaningar? Är du dessutom van vid att självständigt arbeta med bokslut? Då har vi en spännande framtid för dig!

Vi söker nu en driven redovisningsekonom med ansvar för den löpande bokföringen med bokslut till huvudkontoret i Västerås.

För att passa för detta arbete har du erfarenhet från att självständigt arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att arbeta högt och lågt med ekonomin och ansvara för den löpande redovisningen, månadsbokslut och även löner för all personal. Företaget har ett tjugotal anställda.

Omfattning: Heltid

Lön: Efter överenskommelse

Kvalifikationer:

Vi söker dig med ekonomiutbildning och ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat självständigt med löpande redovisning, bokslut och löner. Vi ser även att du har god systemvana, och det är meriterande om du har erfarenhet från Briljant, men det är inget krav. Utöver detta behärskar du svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du driven, strukturerad och initiativrik. Du är trygg i dig själv och van vid att arbeta självständigt. Du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

Ansökan skickas till niclas@imperiafastigheter.se

Tillsammans med ditt CV och ett personligt brev, sista ansökningsdag är den 30 september 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Någon mer fråga kontakta Niclas Ericsson på mob. 070-7616024

För mer information om Imperia Fastigheter http://www.imperiafastigheter.se/
Mer info
Kontaktperson Niclas Ericsson
Telefon 070-7616024
Email Mejla Niclas Ericsson
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.imperiafastigheter.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Imperia Fastigheter

Imperia Fastigheter är ett privat framgångsrikt fastighetsbolag med fokus på förvaltning och utveckling av bostäder och lokaler i Västerås. Moderbolaget Imperia Fastigheter ingår i en fastighetskoncern om 17 fastighetsbolag och ett byggbolag.

Det totala fastighetsbeståndet uppgår till ca 1 miljad. Exempel på våra hyresgäster är Polisen, Västerås Stad, Landstinget.
Imperia Fastigheters vision är att aktivt vara med och utveckla Västerås för att skapa en attraktiv stad att bo och arbeta i. 2018 mottog Imperia Fastigheter Stora Näringslivspriset och 2020 blev bolagets grundare Niclas Ericsson nominerad till Årets företagare.