Skolsköterska till IT-gymnasiet

Skolsköterska till IT-gymnasiet

Det här blir du en del av

IT-Gymnasiet Västerås startades 2003 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med inriktning IT i regionen. IT-Gymnasiet Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden.
På IT-Gymnasiet Västerås arbetar behörig och kunnig personal som alla har ett stort engagemang för våra ca 170 elever.
Läs mer på http://www.it-gymnasiet.se/vasteras/

Det här erbjuder vi dig

Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorienterat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten.

Det här söker vi

IT-Gymnasiet Västerås söker nu en engagerad skolsköterska!

Om dig: Vi söker nu en skolsköterska som tillsammans med rektor och EHT leder och samordnar stödarbetet runt eleverna på skolan. En central arbetsuppgift är att genomföra hälsosamtal. Du har ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med oss skapa de bästa förutsättningar för våra elever. Vi är bra och vill bli bättre, så förbättringsarbete pågår ständigt!

Vi ser därför att du har en god social förmåga, speciellt att kunna se människors olika talanger och behov. Du bör vara van vid att arbeta lösningsfokuserat för att kunna möta varje elev på bästa sätt. Du som person är stabil och trygg i dig själv. Du tycker om att samarbeta med andra människor och kan skapa professionella relationer, men även kunna arbeta självständigt. Du skall också ta initiativ, vara drivande och kunna entusiasmera andra. Även vara tydlig och kunna sätta gränser vid behov.

Fokus läggs vid personlig lämplighet där flexibilitet, organisations- och samarbetsförmåga är av stor vikt.

Övrig information

Tillträdesdag: Augusti 2018 eller efter överenskommelse

Placeringsort: Västerås

Omfattning: 20%
Anställningsform:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag:
180801

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vi ser därför gärna att vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1:a augusti.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Karwan Saeed Foad karwan.saeedfoad@it-gymnasiet.se

Marte Torp Medicinsk verksamhetschef marte.torp@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 aug (44 dagar kvar)